Opinie

Home  >>  Opinie

Opinie o firmie Land Serwis – Warszawa Praga:

  1. Na Chełmżyńskiej pracuje Sylwester – super elektronik i diagnosta. Od dwóch lat w Land Serwisie a wcześniej kilka lat u dealera na Waszyngtona. Jestem zadowolony.
    [7.07.2014, Tomasz]
  2. Bardzo dobra, fachowa, a co dla mnie najważniejsze – szybka obsługa.
    [12.07.2014, Tadek Dąbrowski]
  3. Solidne podejście do roboty i uczciwe podejście do klienta.
    [ 25.07.2014, Magdalena Urbańska]
  4. Fajny serwis, miła i fachowa obsługa. Samochód naprawiony bez zastrzeżeń. Polecam!
    [3.08.2014, Paulina Mazur]
  5. Duży plus, za pełen profesjonalizm zarówno w podejściu do klienta, jaki i znajomości mechaniki samochodowej. Naprawy nie nadwyrężają także budżetu, tak jak bywa to na ul. Waszyngtona.
    [24.08.2014, Jurek Nowicki]
  6. Od dłuższego czasu miałem problem z samochodem – w pewnym momencie gasł i nie chciał zapalić. Przyjechałem do serwisu na Chełmżyńską, Sylwester zdiagnozował usterkę i ją usunął. Przy okazji zrobił przegląd całego auta, okazało się, że mam niesprawne zaciski hamulcowe, ta usterka również została usunięta. Bardzo uczciwy i kompetentny serwis.
    [6.09.2014, Bartosz Grabowski]
  7. W samochodzie zwariowała elektronika, po dwóch dniach odebrałem naprawione auto, wszystko działa, cena naprawy do wytrzymania. Polecam
    [11.09.2014, Darek]
  8. Bardzo dobry serwis. Naprawa dotyczyła elektroniki, po naprawie wszystko super – polecam.
    [17.09.2014, Zieliński]
  9. Dobry warsztat, działają szybko i skutecznie. Po naprawie auto jeździ bez zarzutów. Cena, średnia warszawska, za to usługa wykonana bardzo porządnie.
    [22.09.2014, Anna]
  10. Fachowo – dobra diagnostyka, wszystkie usterki zlikwidowane. Jestem zadowolony, polecam.
    [4.10.2014, Mirek Kowalski]
  11. Wczoraj odebrałem samochód po stłuczce. Wszystko dobrze zrobione, nic nie widać że była jakakolwiek kolizja.
    [9.10.2014, Grzegorz]
  12. Polecam Land Serwis, moje Disco dostało się w dobre ręce. Usterki usunięte rachunek ok. polecam
    [KamilS, 12.11.2014]
  13. Polecam. Świetna ekipa w Land Serwise, Pan Sylwester najlepszy elektronik w Warszawie. Profesjonalnie podszedł do mojej nawigacji w Discovery IV. Szybko i sprawnie.
    [Marek Bania, 14.11.2014]
  14. Polecam, jakość usługi super, cena- tanio nie jest ale wiem że mam naprawiony samochód a nie jak w innych serwisach wymienimy panu coś to może przestanie stukać i pukać. Polecam, Land Serwis oceniam na 4++
    [Adam Cieślik, 22.12.2014]
  15. Jak podzielam opinię kolegi chłopaki z Land Serwisu starają się i dobrze im to wychodzi.
    [Maciek, 13.02.2015]
  16. Polecam serwis na Chełmżyńskiej, miałem problem z prądami w moim Jaguarze i Pan Sylwester zdiagnozował i usunął usterkę. Polecam pełny profesjonalizm w British Garage – Land Serwis
    [Roman S., 25.05,2015]
  17. Już któryś raz z kolei Sylwek ratuje mnie w ciężkiej sytuacji, tym razem na skrzyżowaniu samochód zgasł na skrzyżowaniu i zaświeciły się wszystkie kontrolki. Wykonałem tel. Land Serwisu przy Chełmżyńskiej i Sylwek przyjechał z komputerem i uruchomił moje Disco IV. Pozdrawiam serdecznie ekipę.
    [Marian Dziob, 02.08.2015]
  18. Polecam, polecam ,polecam mój kochany XJ zaczął działać, P. Sylwku wielki dzięki. Firmie Land Serwis daję 5-kę.
    [Janusz, 15.08.2015]
  19. Polecam, przegląd Evoque znacznie tańszy w British Garage niż w ASO, jakość na poziomie dealera.
    [Justyna B. 27.03.2016]